Kjeltring presidenten

Kjeltring presidenten

Richard Nixon

Deeptroat ble avslørt for ikke lenge siden, eller rettere sagt han avslørte seg selv. Nå i en alder av godt over nitti har han vel ingenting å tape lenger. Å all mediesnakket rundt den plutselige avsløringen kom det jo frem en del ting som republikanerne i USA helst har lyst til å glemme. Så derfor ikke overraskende at de heller vil diskutere han illojalitet hans og hvor mye han sviktet dem. Det ser ut til at republikanerne har en lang tradisjon med dette, selvfølgelig er det mer inntresant å diskutere hva barn ser og hører på tv enn å diskutere hvordan man skal bli kvitt fattigdom og miljøproblemer.
Nixon sto som kjent bak innbruddet i Watergate byggingen i USA noe som gjorde at han måtte gå av som president. Dette takket være to briljante journalister som jeg i skrivende øyeblikk ikke husker navnet på. Men jeg skal ikke skrive alt for mye her, men vil dere faktisk lære noe så se den briljante filmen alle presidenters menn med Dustin Hoffman og Robert Redford pluss filmen Nixon med den nesten alltid gode Anthony Hobskins.


Én kommentar

Knut Stian Olsen

01.sep.2005 kl.21:38

Rebublikanernes agenda er nesten bare å dekke over egne feil i stedet for å løse virkelige problemer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits