Slike gutter trenger vi flere av

Slike gutter trenger vi flere av

Enkel og full av propaganda? Elsket av venstresiden og hatet av høyresiden. Men med tegn på hans popularitet kan det umulig være kun kommunister og sosialister som liker han, dem er det jo ikke nok av.

Han karriere begynte briljant med filmen Roger and Me, som fikk general Motors til å krype til korset. Etter det har både våpenindustrien og en rekke andre store selskaper fått fortjent gjennomgå. Hans korstog har ofte blitt møtt med argumentene at han lyver, at han er landsviker, kommunist og det som verre er. De søte små unge høye jyplingene i Norge ser ut til å også like denne formen for retorikk meget godt og de sprer sin svovel mot herr Moore og personer som skulle mistenkes for å være enig med han.

Litt enkel kan han faktisk være av og til og jeg må innrømme at han langt i fra den beste til å lage dokumenter, men ufattelig morsom. Selv om han driver en klar propaganda mot republikanerne er han absolutt en viktig person. I verden der penger kan kjøpe hva som helst ( inkludert sannheten ) er det fint med personer som sparker til alt og alle.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits