hits

New Rule: Power Begets Power | Real Time with Bill Maher (HBO)


 

5 Dark Dirty SECRETS of Catholic Church EXPOSED


 

Monologue: Enema of the People | Real Time with Bill Maher (HBO)


 

Obama's Legacy, Police Brutality, LGBTQ #MeToo | Overtime with Bill Maher (HBO)


 

Sinclair TV Shows | Real Time with Bill Maher (HBO)


 

The West Wing: President Bartlet owns religous nut


 

TV-pastor avslørt: Samlet inn 1 milliard til Gud som ikke finnes


 

Har du fått med deg hva Monsen sier, Moltu?

 

Kennedys tidligere forsvarsminister sa en gang: ?Ikke svar på det spørsmålet du fikk, men det du håpet at du fikk.?

Nå vet jeg ikke hvor godt Tomas Moltu kjenner til politisk historie, men han følger utvilsom en tradisjon som mange verdikonservative gjør, nemlig å innta offerrollen når de møter motstand.

 

I BT den 19. mai hevder han at behandlingen av verdikonservative i dag er verre enn det homofile har opplevd i Norge. Om hvorvidt han forsøker å kopiere Donald Trump da han hevdet at han var den presidenten som hadde blitt dårligst behandlet historisk er uvisst, men det høres veldig likt ut.

Jeg må spørre deg, Moltu, har verdikonservative i Norge noensinne blitt fengslet for sin tro? Har det å være kristen vært en diagnose, eller har dere systematisk blitt trakassert, utsatt for overgrep og vold fordi dere hevder forfekter kristenkonservativt tankegods?

 

Dere har ikke blitt frosset ut, Moltu - dere har bare mistet oppslutning. Partiet De Kristne som nok trodde at de skulle revolusjonere dette landet, har knapt fått noen inn i fylke- eller kommunestyrer noen steder i landet. Ved stortingsvalget sist fikk KrF 6 prosent. Det ser ut til at ideer om å reversere ekteskapsloven, styre landet etter bibelen eller innføre en reaksjonær Israel-politikk ikke er saker med stor gjennomslagskraft i Norge.

Du hevder videre at Nina Karin Monsen har blitt mobbet og trakassert fordi hun er for det heterofile ekteskapet, noe som ikke medfører riktighet. La oss se på noen sitater fra denne påstått ?misforståtte? kvinnen:

«Regjeringens fortropper ved alle motdemonstrasjoner, LLHs aktivister, har en vulgær og aggressiv uttrykksform. De håner og sjikanerer kristne i alle aldre, bruker obskøne underlivsbevegelser, fingeruttrykk og gutturale skrik som kommer de rett fra Dovregubbens hall. Det virker som om de demonstrerer for pornoindustrien og prostitusjonens utbredelse. Demoner tiltrekker seg såkalte casuals». (Aftenposten 7.6.08)

 

Om prostituerte kvinner:

«Den prostituerte er en atypisk kvinne. Hun vil ikke arbeide og spare til det hun ønsker seg, hun vil ha det med én gang uten å arbeide». Aftenposten, 26.07.06

 

Om sæddonorer:

«Å avgi sæd kan være et narsissistisk kick. Mannen erobrer verden, ingen oppgaver, ingen plikter, ingen rettigheter, ingenting, men masse barn. En slik manns personlighet ligner femtekolonisten eller krigsvoldtektsmannen som gjør fiendens kvinner gravide. Normale menn vil kjenne skam om de har oppført seg som en avlsokse. Narsissister skammer seg aldri. Narsissisme kan være arvelig.» Klassekampen, 4.6.08

 

Jeg kunne ramset opp flere, med det er bare å ta et google-søk så finner man enda verre. Tar man turen til kommentarfeltet hos den kristne avisen Dagen finner man mye av det samme. Her er det konservative som hevder at landet blir avkristnet av sosialistiske krefter, at landet islamiseres og meget stygge utsagn om homofile og andre som ikke deler deres eget livssyn.

Verdikonservative har absolutt en plass i dagens samfunn, Moltu, og vi skal ikke akseptere lovbrudd (de bør anmeldes), men jeg tror du glemmer hva ytringsfrihet er for noe. Du må gjerne si hva du mener, men folk har faktisk rett til å si deg imot. I dette tilfellet er det mange som gjør det, av god grunn, og det er noe voksne med sterke meninger bør kunne takle uten å spille offer.

 

 

John Oliver - Donald Trump (and his penis)


 

Vi er tilbake

Hei alle sammen. Denne bloggen har ligget nede en stund, men nå endrer tidene seg.  Etter hvert som facebook tok over så begynte jeg å blogge mindre og mindre. Men man kan ikke poste politikk på facebook hele tiden og verden trenger mer en noensinne en motstandsbevegelse mot all galskapen som foregår i verden. Religiøse tullinger er i ferd med å ødelegge denne verden fullstendig. Om de er kristen, jødeiske eller muslimer driter jeg opp i. Her skal alle få sitt pass påskrevet. I USA har en mentalt forstyrret narsissist overtatt styringen, noe som gjør at denne bloggen trengs mer en noensinne. Nå vil det postets hyppig her inne med nyheter, videoer og snart vil bloggen få sin egen podcast. Velbekomme

The Four Wars: Terror, whistleblowers, drugs, internet

Gore Vidal on Understanding America's Terrorist Crisis


 

ZEITGEIST: THE MOVIE | 2007


 

Bernie Sanders | The Young Turks Interview (FULL)


 

Why The War on Drugs Is a Huge Failure


 

Har vi blitt en politistat?De forrige innleggene mine om cannabis har skapt engasjement i en del soner, men det stopper meg ikke fra på poste enda et. Dette gjør jeg fordi denne saken er såpass alvorlig. Ovenfor kan dere ser et sitat fra gjeldende politivedtekter som dere kan lese mer om her. Uansett hva dere måtte finne på å mene om legalisering cannabis så bør alle være enig i at dette er meget drøyt. Skal politiet gå fra å bekjempe kriminalitet til å være meningspoliti?

Norsk politi eksisterer for å beskytte inbygerene, ikke hindre fri debatt. Det at vanelige og en rekke politikere i dette landet er livredde for å ta denne debatten i frykt for å bli stemplet og havne i politiets søkelys

Jeg oppfordrer dere derfor til å støtte dette oppropet fra NORMAL slik at vi sammen kan sette press på politikerne til å innføre en mer human narkotikapolitikk.

Det er også valg 14. september. Sjekk listene til partiene nøye og bruk din rett til å stemme inn politikere som står får en mer human narkotikapolitikk. Her har du oppskriften på hvordan du kan endre på partilistene.

Helt til slutt her er en trailer som til dokumentaren Cultural High. En dokumentar som tar for seg sannheten rundt krigen mot narkotika og hvorfor cannabis ikke er legalisert

 

 

 

Sjekk mine tidligere innlegg om saken

På tide med legalisering
Legaliser debatten
Kampen fortsetter
Klassifiser røykere som narkomane

Sjekk også disse innleggene
Bill Clinton apologizes to Mexico for war on drugs
Slik har menneskene ruset seg igjennom historien
Forbundslinjen har falt fallit
Mindre kriminalitet med lovlig marihuana
Smoking marijuana is 114 times safer than drinking alcohol ? study
Det barmhjertige narkotikaforbud
Norsk narkotikapolitiforening ? like utdatert som hasjforbudet?
Stadig flere godtar cannabis
Den gyldende middelvei
Politikere bruker også MDMA

Følg meg på facebook og twitter

 

Per Inge Torkilsen har rettDenne saken er litt gammel, men det var allikevel til stor fornøyelse at jeg kunne lese i landets aviser at Stavanger komikeren Per Inge Torkildsen atter en gang tør å si ifra om ting som det ikke er politisk korrekt å hevde. Som et lite stunt har han bestemt at pensjonister må betale mer en studenter for å komme inn på forestillingen hans. Ikke noe tull og tøys som honørrabatt her i gården. Mange ble selvfølgelig provosert, men kollektivselskapet ruter i Oslo og Akershus er inne på noe av det samme. 26 mars kunne man lese at de vurderte å avskaffe honørrrabatten. Dette er et forslag jeg støtter fullt ut. Selv det finnes groteske eksempler på eldre som går for lut og kaldt vann og som ikke eier nåla i veggen så er faktisk dagens pensjonister og de som er i ferd med å bli det ganske velstående. Hvorfor skal velstående mennesker med full god pensjon og oppsparte midler få rabatter bare grunnet alderen?

 Jeg har ikke noe imot at vanskeligstilte skal få rabatter på ting, men dette bør behovsprøves i likhet med at barnetrygd bør behovsprøves. Mange vil bruke argumentet om at de eldre skal belønnes fordi de har vært med å bygge landet, men hva med de som bygger landet nå? En eldre bøs slutte å syte. Ingen kommer for å ta verken spare pengene eller din gode pensjon, men har dere god råd så får dere betale som alle andre.

PK Facist?I avisen dagen har noen kommet med ordet pk fascist som en beskrivelse for folk de ikke liker og ikke klarer å argumentere imot. For de som ikke er med i denne lille interne sekten med muntre menn som er sinna bak tastaturet så betyr pk polisk korrekt. Jeg kan leve fint med å bli kalt dette i tillegg til andre utrykk som kultur marxist, antisemitt pluss alle de andre fargerike utrykkene disse guttene kan komme på. Men problemet med pk fascist er at ordene slår hverandre i hjel. Å være fascist er faktisk ikke spesielt politisk korrekt. Anders Breivik er fascist, vil noen kalle ham politisk korrekt? Hva som er pk varierer, men de dreier seg stort sett om meninger disse personene er uenig med. Å være fascist er å være for en kooperativ stat, men en sterk mann og ledelse på toppen. Hva har dette med å være for en liberal innvandring og flyktningspolitikk, miljøvern osv å gjøre? Å bruke definisjonen politisk ukorekt om seg selv er heller ikke nødvendigvis er positivt tegn. Tjen folket, nkp, fmi, demokratene og mengder av små sekter fra høyre til venstre er politisk ukorrekte uten at dette gjør det mer spiselige av den grunnen.  Gjerne fortsett gutter å bruk disse begrepene. Men det hadde ikke skadet å tatt frem en ordbok og en historiebok av og til får å vite litt om hva ordene dere lirer fra dere faktisk betyr.

Egne fengsler for nordmenn i Spania

Ta verdibegrepet tilbakeEtter å ha lest en del av pressen til det kristenkonservative Norge så er jeg overasket hvordan de får lov til å ta monopol på enkelte ord. Ordet jeg ført og fremst tenker på er ordet verdier. Smak litt på det ordet og spør deg selv hva det egentlig betyr. Blant enkelte i konservative miljøer er dette ordet alt annet enn verdier, men heller en dårlig unnskyldning for å dekke over sine egne fordommer og hat mot enkelte grupper.

 Med sin tendens til å gjøre seg til etterkommere av Eidsvollsmennene og Harald Hårfagre får vi i en leksjon i hvordan man kan forby og stoppe alt nytt på basis av en uriktig historietolkning. Bare gjem deg bak verdibegrepet og fedrelandskjærlighet så kommer du unna med det meste. 

 Men de stopper på langt nær der. De bruker i tillegg bruker begreper som, beskytte barna, så kaster jeg nærmest opp hele gårsdagens middag. Alt kan forbys så lenge de har en ide om at barna tar skade av det. Det at deres egne hat og fordommer herjer med hjernen til de stakkars små gjør ingenting så lenge de kan skrike gud, Jesus eller Israel i annenhver setning.

Skal Ayatollaene få fortelle oss hva verdier er for noe? La meg ta noen eksempler på hva som egentlig er verdier for disse menneskene og hvorfor jeg mener at de har tittet litt for langt ned i lasset.

 Det første som kommer på hjernen min er alltid Israel. Kan man putte ordet Israel i en eller annen sak, så vil enhver kristen konservativ nærmest få orgasme. Hva skiller egentlig mennesker som kaller seg Israelvenner fra mange av oss andre tenkende vesener? Jo nemlig det faktum at mange av oss er Israel som det landet egentlig er, nemlig et helt vanlig land. Ikke en konstruksjon av et hellig romvesen som har gitt dem blankofullmakt til å gjøre som de vil.

 Når Israel gjør noe de ikke skal gjøre så er ikke det fordi en Gud har gitt den tillatelse til det, men at de selv har gjort det. Å kommentere og kritisere er ikke antisemitisk, men tegn på fornuft. For oss som tenker i dette spørsmålet så er det ikke så viktig hvem som begår urett, men at uretten blir begått. Men for litt for mange kristn konservative er slik kritikk bare et utsalg av kommunisme, antisemittisme og at hele landets medier er innfiltrert av et eller annen djevels kraft. Ordet satan har ikke blitt nevnt ennå, men det skulle ikke forundre meg at det også snart kom frem i debatten.

 Motstanden mot homofili har blitt selve symbolet for hvordan man å gå seg vil i begreps jungel.  Nina Karin Monsen som her har vært spydspissen har vist hele Norge hvordan ordet verdier lett kan forveksles med ordende vulgær og fordomsfull. Letteste måten å skjule over sine fordommer her er ikke bare å bruke ordet verdier, men å fremstille motparten på en verst mulig måte. Homofile er bare perverse dyr og homofili er ikke noe du er født med, men kun en seksuell handling som har blitt innlært på grunn av en feil oppdragelse.

 Listen er  uendelig lang. Er det kanskje ikke på tide at vi tar verdibegrepet tilbake? Her er en liste over andre utalleser noen av disse såkalte verdiforkjemperene har kommet med gjennom årene.

 Jan Åge Tops Greatest Hits

Finn Jarle Sæles Greatest Hits


Alkohol og Kjersti Toppe

Hvorfor ikke?
 Enkelte partier vil nå gå inn for at staten skal ha monopol på vigsel, noe jeg finner utrolig urettferdig. Jeg forstår hva som ligger bak forslaget, nemlig at ingen kal å bli diskriminert siden enkelte kirkesamfunn kan finne på å nekte å vie folk grunnet homofili eller tidligere skilsmisser, men jeg syntes ikke dette holder. Hvis en menighet eller trossamfunn ikke ønsker å vie et par så bør de ikke tvinges til det. Man har nemlig tros frihet i dette samfunnet

Istedenfor for å la staten ta monopol på det burde man heller la menigmann ta seg av det? Det å vie folk kunne vært en buisniss likhet med alt annet. Enkelte steder i USA har private med lisens rett til å vie folk, dette burde også bli gjort mulig i Norge. Star Trek bruløp der pressen er kaptein Kirk, et Elvis bruløp eller hva med en ringenes herre bruløp. Kun fantasier setter grenser. Hva med å innføre en Las Vegas variant med drive in bryllup og kapeller i alle varianter? Vulgært og brudd med norske tradisjoner vil enkelte si, men hvorfor skal ikke din mest spesielle dag feieres på din måte? Hvorfor skal du stå skolerett i tinghuset og al en eller anen statelig tjenestemann vie deg? Jeg forbeholder meg retten til å være gal og vulgær.

Politisk korrekt vs politisk ukorrektI tillegg til å kalle folk for sosialist, kommunist, antisemitt + andre fargerike utsang så er det et ord mange sinna folk i kommentarspaltene på nett elsker å bruke, nemlig politisk korrekt. Skulle man mene noe annet enn at muslimer okkuperer samfunnet, Carl I hagen er en statsmann eller miljøvern er en god i det så er man politisk korrekt. De som har sett lyset og sprer ut eder og gale i en rekke varianter er politisk ukorrekte og blir selvfølgelig forfulgt og trakassert. Derfor må de gjemme seg bak anonyme kallenavn og komme med harde utsagn av den lave sort mot alle som ikke har sett lyset sånn som dem.

Oss politiske korrekte er stort sett en meget stor gruppe som spinner seg helt fra Rødt til høyre, med også innslag fra frp. Men hvis alle oss som skiller oss fra de politisk ukorrekte kan plasseres i en gruppe, burde man ikke da kunne stille alle de politisk ukorrekte i samme gruppe også? Jeg vil jo si at Tjen Folketog NKP som fortsatt tviholder på at kommunismen var en frelse og det verste som skjedde var rivingen av muren i 1989 er politisk ukorrekte. Kvinnegruppen Ottar, partiet de kristne og vigrid er også politisk ukorrekte.  Nå har disse gruppene lite eller ingenting med hverandre å gjøre utenom at de er politisk ukorrekte.  Like lite som en person i en politikk i SV og Politiker i Venstre har noe med hverandre å gjøre utenom at de blir stemplet politisk korrekte.

Det merkeligste er at folk fra rødt blir regnet for å være politisk korrekte når de har i underkant av 2 prosent oppslutning og ingen og på stortinget, men frp som har over 15 prosent oppslutning på stortinget og en stor stortingsgruppe er politisk ukorekte. Så kan vi ikke heller nå slutte å bruke dette latterlige begrepet og heller diskutere sak. 

Hareide skrek halleluja i stortinget

11 gode argumenter hvis man mangler argumenter
 Du er i en debatt og det ender med at du står klemt inn i et hjørne. Det fæle PK eliten, kommunistbanden, de høyreekstreme eller andre fargerike grupper mennesker har et godt grep om ballene dine og er klar for å røske dem av. Men ta det med ro, finnes en kur. Debatter dreier seg aldri om hvorvidt man har det riktige budskapet eller fornuftige argumenter, men hvorvidt man kan ta rotta på motstanderen. Her har jeg samlet opp en liten liste med argumenter man kan bruke i enhver debatt og virkelig bli en vinner. Bare spør fjordmann sine disipler, frpere, demokrater, sosialdemokrater, folk til høyre eller venstre i norsk politikk i tillegg til alle de ymse sinna kommentatorene på nettet og de kan nikke bekreftende. Her er min liste på 11 beste, men det finnes garantert flere.

 1: Gi skylden Sponheim: Hva som en skjer i Bergen eller på nasjonalt plan enten det gjelder byutvikling eller regjering så å gi skylden på Sponheim. Si det gjerne i hver eneste setning og helst også bruk ordene harry Lars og sauebonde. Her på vestlandet blir dette stadig brukt og det finnes ikke noe frpere bruker mer et navn Lars Sponheim for å understreke sine poenger. Kan også brukes hvis du vil forklare hvorfor vi ikke har en borgerlig regjering per i dag.

 2: Bondevik regjeringen: Uansett hva som er galt i dette landet etter syv år med rød-grønn regjering så kan det spores tilbake til Bondevik. Er motstanderen i debatten så frekk at vedkommende argumenterer for en ny regjering så er det bare å spørre hvorvidt man ønsker en Bondevik 3 regjering. Det at Bondevik gikk ut av stortinget i 2005 spiller ingen rolle. Gjenta det gjerne flere ganger og det meget høyt pluss hvis til statistikk hvor upopulær Bondevik regjering var på slutten. 

 3: Avkristning: Offer-retorikken er en gammel klassiker som ikke går ut på dato. Si at du er et offer og at du blir forfulgt av den marxistleninistiske media og at din religion blir krenket så vips så har du en bevegelse eller en sekt som følger deg i et og alt og sprer eder og gale til de ikke orker mer. Aviser som NorgeIdag og dagen elsker å bruke ord som avkristning i et og alt. De rød-grønne driver med avkristning sier de, men helt konkret hva det går har de vanskelig får å svar på. Det at folk ikke tror på deres budskap og det politiske systemet ikke gir dem monopol på sannheten er tegn på avkristning. Det samme er kvinners rettigheter, program som trekant, homofile ekteskap og alle verdisaker som de har tapt de siste 100 årene.  Lytter folk til prester og geistlige i samme grad som før? Svaret er nok nei, men kan det kalles avkristning? På ingen som helst måte.

 4: PK (Politisk korrekt)

 Syntes du det er greit med innvandrere, tror du ikke at muslimene invaderer oss, tror du på dialog, på miljøvern osv ja da er du garantert politisk korrekt. Bare å si at noen er politisk korrekt ser ut til være det ultimate argument som vinner enhver debatt. Man kan jo ikke stemme på Venstre fordi det er jo så typisk politisk korrekt. Liker man ikke Siv Jensen og hennes fantastiske visjoner ja da er man politisk korrekt. Men er man imot miljøvern, alle muslimer osv ja da er man politisk ukorrekt og det er jo de politiske ukorrekte som virkelig har forstått sammenhengen her i verden. 

 5: Islamsk invasjon:

 Muslimene kommer og de vil kulturelt og politisk ta over landet vårt. Hørt den før? Jepp og tro meg det er ikke siste gangen du kommer til å høre den heller. Fordi muslimer er som kjent ikke mennesker med forskjellige tanker og ideer om hvordan samfunnet skal styres, men en masse som tenker og ønsker akkurat det samme uansett hvilke politisk parti de er medlem og aktiv i. Hvis du ikke er enig i dette så er du enten i gruppen nr 4 eller nr 10.

 6: Link folk til frp:

 SV og deler av Venstresiden elsker å bruke Frp som referanse til alle deres motstandere. Møter man kritikk så er det populært å enten si at motstanderen har gått til høyre eller begynner å ligne mer og mer på frp. Dette er et populært grep man bruker for å unngå å forklare hvorfor den regjeringen SV selv sitter i stort sett styrer etter den samme miljø og innvandringspolitikken frp ønsker. Frp snakker og regjeringen gjennomfører noe som har vært en klar trend de siste 30 årene.

 7: Gi skylden på media:

 Flesteparten av journalister stemmer partier til venstre derfor er all kritikk fra media mot enkelte partier en konspirasjon fra venstresiden. Carl I hagen og frp har vært en mester i dette spillet og han skal ha rett noen ganger har faktisk media vært ute etter frp. Problemet er nå at enhver kritikk og debatt man kjører mot frp får stemplet som en venstreorientert konspirasjon fra den venstreorienterte media. Litt det samme som de konservative i USA hevder om det såkalte liberal mediet og det er derfor jeg jeg anbefaler dere derfor å se denne filmen her.

 8:Antisemittisme og nazisme:  

 Noen gang lest menighetsbladet NorgeIdag eller avisen dagen? Eller kanskje kommet over informasjon fra demokratene, krf eller frp? Vel da skal du ikke være overasket at disse gruppene elsker Israel så høyt at de nærmest får hjerteinfarkt.  All kritikk mot Israel er enten hat mot den kjære staten eller antisemittisme, men nazi kortet blir også stadig vekk brukt. Men husk at også rekken fra 2 til 7 også brukes her.

9: 

Manns gris: uenig med feministene på venstresiden? Syntes du kanskje kvinnegruppen Ottar tar litt feil i analysene sine? Eller ser du ikke alle menn som potensielle overgrepmenn og skurker, jepp da er du mannsgris eller gammeldags. Du står får et tradisjonelt kvinnesyn der kvinnene plass er bak kjøkkenbenke eller som sexslave for mannen. Nyanser finnes ikke blant disse gruppene. Enten er du får mer statelig styring og ren underkastelse fra disse ekspertene eller så er du fienden. Debatt er det ikke snakk om. Minner sterkt om Bush sine ord, enten er du med oss eller så er du imot oss.

 10: Elitist:

 Frp er som kjent partiet for folk flest og de er som kjent ikke politikere som andre politikere. Hva som menes med elitist kan variere fra situasjon til situasjon. Forsvarer du opera, teater og dans ja da er du garantert en kultur elitist. Interesserer du deg for temaer som miljø

 11: Kommunisme og sosialisme: Enhver debatt kan også benyttes til å kalle folk en av disse fargerike utrykkene. Imot frp i regjering, da er du på venstresiden. Kritikk av frp, ja da er du kommunist eller sosialist.

 Målet med denne liten er å gi enkle råd til alle dommer debatterer på nett. Du kan være til venstre eller høyre politisk, men mangler du argumenter så benytt deg av utvalget her.

Følg meg på facebook

Følg meg på twitter

 

Kampen fortsetter
 

For noen dager siden kjørte jeg ut et innlegg i flere origo soner og blogger som omhandlet den feilkjørte kampen mot narkotika, da spesielt cannabis. Som ventet ble en rekke personer meget sint og folk var ikke sene om å kalle meg det ene eller andre. Når man utfordrer den gjeldende vedtatte sannhet så er det ofres slik det går. Istedenfor å kjøre på med en mange svar og svare på alle tvilsomme kommentarer av ymse slag så skal jeg i dette innlegget legge ut litt tilleggsinformasjon. Her vil du kunne se et innlegg fra Normal sine sider pluss en noen videoer og en linker til en rekke innlegg fra smarte personer som skriver om Norges feilslåtte narkotikapolitikk.

Her skal jeg presentere noen spørsmål som ofte stilles. Saken er hentet fra Normal sine hjemmesider. Deretter vil det følge en rekke linker til innlegg som inneholder mye god og nyttig informasjon som ikke media skriver noe særlig om.

Hvor mange mennesker bruker cannabis?

Det er vanskelig å finne eksakte tall, men FN opererer med estimerte tall på rundt 162 millioner brukere, eller omlag fire prosent av verdens befolkning. Norske tall er enda vanskeligere å finne, men basert på kloakksanalyser vet vi at det norske forbruket ligger over det europeiske gjennomsnittet. Sammenlignet med 44 andre europeiske storbyer rangerer Oslo på en tiendeplass når det gjelder bruk av cannabis.

Er cannabis ufarlig?

Nei, som andre rusmidler har også cannabis både et skade- og et avhengighetspotensiale. Omlag ni prosent av brukere vil stå i fare for å utvikle en avhengighet. Cannabisbruk kan også bidra til å utløse psykoser og psykiske lidelser hos predisponerte. Vi anbefaler alle som har en historie med psykisk sykdom i familie/slekt å være varsomme med cannabis.
Jo tidligere i livet enn begynner å bruke cannabis, jo større er sjansen for å utvikle en avhengighet. Vi anbefaler ingen under atten år å bruke cannabis.

Hva er forskjellen på en legalisering og en dekriminalisering?

Ved en dekriminalisering er det fortsatt kriminelle nettverk som står for produksjon og salg. Besittelse og bruk vil fortsatt teknisk sett være ulovlig, men en vil ikke bli straffeforfulgt. Denne modellen løser mye av problemet med unødvendig ressursbruk hos politi og rettsvesen, siden brukere ikke lenger vil bli straffeforfulgt.
Dekriminalisering blir praktisert noe forskjellig fra land til land.
Eksempler på land som praktiserer en dekriminalisering er Nederland og Portugal.
Legalisering betyr at markedet flyttes inn i lovlige former, fra produksjon til salg. Myndighetene vil da ha mulighet til å regulere ting som f.eks. styrke, aldersgrenser, utsalgssteder og -tider.
Uruguay er det første landet i verden som har legalisert cannabis.

Jeg ønsker å starte et lokallag, hvordan går jeg frem?

Du kan registrere lokallaget ditt i brønnøysundsregisteret, dette er nødvendig dersom du planlegger å søke økonomisk støtte. En annen mulighet er at lokallagsmedlemmene melder seg inn hos oss, men med en merknad at de tilhører lokallag. Når disse medlemmene betaler kontingent vil vi da overføre disse pengene tilbake til lokallaget.

Dersom du går med tanker om å starte lokallag er det også viktig at du setter deg inn i Normals vedtekter, og er sikker på at dette er noe du kan stå for og ønsker å fremme. Et utkast av vedtektene finner du her.

Det kan være lurt å starte i det små, invitere interesserte til et møte ute i parken, på en cafe eller hjemme hos noen og diskutere hva dere ønsker å fokusere på og hvordan dere ønsker å gå frem. Å starte en facebookside kan være en god idé, gi oss beskjed så hjelper vi med å promotere. Vi kan gi dere administrator-rettigheter til bloggen vår så kan dere publisere ting dere skriver der.

Har dere lokalsaker dere mener burde med i nyhetsbrevet kan dere skrive noe om det og sende til post@normal.no.

Hvordan går jeg frem for å få utskrevet medisinsk cannabis?

Ta kontakt med f.eks. Expat Medicalcenter i Amsterdam.

For å gi ut resept på medisinsk marihuana ønsker de en anbefaling fra pasientens norske lege, samt dokumentasjon på at andre typer medikamenter er prøvd ut. Så dette er noe du må ta opp med fastlegen din før du reiser.
L
egekontoret kan også hjelpe til med papirer du trenger i forhold til hjemreisen.
Dersom du får skrevet ut medisinsk marihuana, må apoteket bestille dette og det vil ta to dager før du kan hente medisinen.

Her følger en liste over hvilke lidelser medisinsk cannabis kan ha en god effekt på:
? smerter og muskelkaramper/spasmer, ofte assosiert med MS og skader i ryggraden
? kvalme, manglende apetitt, vekt- og energitap forårsaket av kreft og aids
? kvalme og oppkast assosiert med cellegift- og stråleterapibehandling
? kroniske smerter (hovedsaklig smerter assosiert med nervesystemet, f.eks som følge av en ødelagt nerve, fantomsmerter og lignende)
? Tourettes syndrom
? glaucoma (grønn stær)

Pasienter og leger har også rapportert positive effekter på en rekke andre lidelser, inkludert Crohns sykdom, visse typer magesår (ulcerative colitis), epilepsi, kløe, migrene, reumatisme og ADD.
For mer informasjon se www.cannabis-med.org.

Følg Normal
På youtube
På facebook
På twitter

Sjekk ut disse meget lærerike artiklerne.

One year after

Salget bør reguleres

Støtter Thorvald Stoltenbergs og Magnus Slagsvold Støre om at narkotikapolitikken er ren menneskeofring

Magnus Slagsvold Støre (24) og Thorvald Stoltenberg (82) ber myndighetene regulere salg og distribusjon av narkotiske stoffer.

Er jeg kriminell?

Det illegale cannabismarkedet er farligere en bruksskadene

Forbundspolitikken koster liv

10 myths about cannabis Marihihuana myths exposed

Høy i det High mile city

Colorado legalised marijuana in 2012 and there has been a decrease in the number of young people smoking the ?old person?s? drug

Missforstått om legalisering

Derfor bør du støtte narkolegalisering

Mexico nærmer seg legalisering

Ingen debatt om narkotikapolitikken

Cannabispopulismen

Den uuengålige reformen

Så du tror du er imot legalisering?

Støtter du forbudet så støtter du mafia

Feilaktig fremmstilling om cannabis og drap

Liberalisering leder ikke til helvete

Et liv med marihuana

Menneskerettigheter og ruspolitikk

Narkokrigen går mot slutten

La oss lære av tallene

Hasj ungdom og politisk politi

Løgnen

Ingen skam å snu

Stortingsmann opp i røyk

Staten må ta kontroll over cannabissalget

Cannabis kommer

Heroinutdeling virker-

Brad Pitt ? Legalize it

Forbudet holder oss igjen

Første skritt ut av skyttergraven

Støre har rett

Begynnelsen på slutten for forbundspolitikken

Ingenting å beklage, Forsberg

Ja til mer hasj?

Retten til narkoreform

Narkotikadialog

Forbudet som aldri fungerte

Hvorfor vi trenger en ny narkotikapolitikk

Hva skal vi straffe

Å redusere lidelse

Fri flyt

En modell for statelig regulering

Krigen er tapt

Hva koster The war on drugs

Legaliser. Alt. Nå.

Avkriminaliser narkotika

Narkotikakrigfornekterene

Narkotikapolitikk, redelighet og Bent Høye

Gammel narkotikapolitikk møter ny kunnskap

Krig mot hasjkjøpere

Dissidentene på Løvebakken

Narkotikafreden

Behovet for nytenkling i narkotikapolitikken

Legalize it

Folket 1 ? Politikken 0

Følg meg på facebook
Følg meg på twitter

 

Visjon Norge diskusjon

Real Time with Bill Maher: Je Suis Charlie -­ January 9, 2015 (HBO)

ComebackDenne bloggen nhar liogget rolig en stund, men etter hendelsene i Frankrike og det faktum at mange religisøe leker emr fornærmede enn noensinne gjør at vi  nå behovet for et comeback. Følg oss her og på facebook.

Kulturkrigen er over og dere tapte

Det er ingenting som fasinerer meg mer enn menn som ikke bare ønsker å fortelle kvinner hvem og hva de er, men samtidig gjør seg selv til oftere når andre ytrer seg imot dem. Per Berge Holm fra Bibelskolen og Konrad Fjell fra Norsk luthersk lekmannsmisjon hadde et innlegg i Bergens tidene den 5 august der de forsvarte Norsk luthersk lekmannsmisjon (NLL) sitt vedtak at kun menn skulle ha stemmerett i saker av læremessig art på årsmøtene. De følte selvfølgelig at media hadde gitt dem skjev dekning, noe et argument som ser ut til å være en klassiker fra den leiren. Uansett hvor mye disse herrene forsøker å ro seg bort så er saken er faktisk ganske enkel og ikke til å missforstå. Nemlig at man her har tatt fra kvinner en rettighet de tidligere har hatt fordi noen plutselig har studert og funnet noe i nytt den 2000 år gamle eventyrboksen ved navn bibelen.

 

Kristne har gjennom århundrene tolket bibelen på med rekke fantasifulle måter og meningene og hva som er god konservativ kristendom har endret seg like mye. Tidligere skulle kvinner skulle ikke ha stemmerett, jøder skulle ikke ha borgerrettigheter, homofile skulle i fengsel osv. Skulle jeg nevnt opp alle de tingende som har holdt menneskeheten tilbake fordi noen kristen konservative hadde funnet noen velvalgte linjer i bibelen kunne jeg ha skrevet 24 binds leksikon. Det skjedd har skjedd en kulturkamp de siste 100 årene og de kristen konservative har takk og pris ikke vunnet mange av slagene. Dette er ikke bare en verdikamp, men en maktkamp mellom de som ønsker mer frihet og de som med bibelen i hånden ønsker å styre andre mennesker. Dette er en gruppe som tidligere har sittet med mesteparten av makten og definissjonsretten i samfunnet, men som har mistet den mer og mer til det snart er ingenting igjen. Den kristenkonservative revolusjonen som skule bæres frem av partiet de kristne under stortingsvalget endte med et resultat på 0,6 prosent. De stilte til og med opp med en statsrådskandidat, noe som viser at kristen konservative i dette landet ikke helt er klar over hvilken hvor små og ubetydelige de egentlig er. Til og med kommunistene i rødt fikk større opplutning under valget, noe som burde være en klar pekepinn på hvor det norske folk nå står. Hadde de i tillegg tatt en titt på den norske regjering som består av to konservative partier så hadde de registrert at vi en kvinne som statsminister, kvinnelig finansminister og forsvarsminister pluss en homofil mann som helseminister. Sistnevnte lever til og med i et ekteskap med en annen mann, noe som de kristenkonservative er sterkt imot.

 

Kristen konservative har ofte en tendens til å gjøre seg til oftere når de helst ønsker å ofte andre. Jeg er ikke uenig at menn og kvinner er forskjelligge, men det er ikke det dette dreier seg om. Det dreier seg om at kvinner skal ha like rettigheter og muligheter som menn. Per og Konrad må gjerne mene at vi gått for langt på dette feltet, men all statistikk og fornuft viser det motsatte. En av de farligste man kan være i samfunnet er kvinne. Ser man statistikker når det gjelder vold, overgrep, undertrykking og diskriminering så topper kvinner denne listen. De skriver at istedenfor samarbeid mellom kjønnene så har vi fått kjønnskamp, uten at de helt klarer å si hva dette er for noe. I bibelen står det at mennesket er skapt med en fri vilje, allikevel føler disse konservative herrer at de skal fortelle hva kvinners egentlige vilje er for noe. Kristen konservative har ofte en tendens til å drømme tilbake til den tiden før kvinner før det var noe særlig likestilling. Å de fremstiller dette som et paradis som har blitt ødelagt liberale, feminister og alle andre som stort sett er uenige med dem? Men hvem var dette et paradis for?Stor sett var dette et paradis for hvite heterofile menn der de hadde all makt og kvinner rolle var hjemme og andre religioner og kulturer kun eksiterte i bøker. Da de kunne plage menigmann med religiøse påbud fra eventyrboksen deres med det dekke av at det kultur og tradisjon. Grunnen til at vi har en kjønnskap er ganske enkel, det er fordi den trengs. Vold mot kvinner, seksuelle overgrep mot kvinner, mindre lønn for likt arbeid pluss en rekke viktige saker. Hadde Konrad og Per pluss deres meningsfeller styrt utviklingen så hadde vi fortsatt levd i middelalderen når det kom til disse spørsmålene, men takk og pris så vil det norske folk det annerledes. Herrene ønsker samarbeid, men er det samarbeid når kvinnen skal være under mannen og bli tatt fra stemmerett og utalleserett i viktige saker? I så fall har ordet fått en helt ny betydning siden sist jeg ordboken. Samarbeid får man når man likestilte parter, ikke når en part dominerer og lager kjørereglene.

 

Herrene skriver at de er å registrer at dere tanker vekker aggresjon og hat i den debatten som dukket opp i kjølevannet av mediaoppslagene. Dette er en klassisk unnskyldning som konservative kristne ofte tyr til når de sliter med argumentene. Sannheten er at alle har rett til å ytre og mene hva de vil, men de må også tolerer at folk som er uenige ytrer seg imot. Ytringsfrihet er ikke et mikrofonstativ der du klan skrike ut hva du vil og kreve at andre skal bukke og neie. Når man er inne på respekt og vidsyn bør både Konrad sjekke ut hva kristen konservative selv har en tendens til å ty til av argumenter. Ønsker man homofile rettigheter ja da er man får å ødelegge familien og kjønnsforvirre barn. Kritiserer man Israel, ja da er man antisemitt og jødehater. Og sist men ikke minst, ønsker man at kristendommen skal likestilles med andre syn ja da er man for avkristning av nasjonen og det som verre er. Hva enkelte kristen konservative klarte å lire fra seg atter 22 juli orker jeg ikke en gang å gå inn på, men ønsker leserne å bli sjokkert så bruk google. Eksemplene er mange og representanter for hylekoret finner man både i ledere i avisen norgeIdag og andre ulike fora på nettet. Bare en titt i kommentarfeltet i avisen Dagen på nett viser en pekepinn på hvordan kristne konservative praktiserer det herrene kaller toleranse og vidsyn.

 

Det er rom for konservative og det herrene kaller tradisjonell kristen tankegang, men saken er at folk har utviklet seg vi har fått et samfunn der kvinner er med å styre, homofile får gifte seg og man ikke blir sett stygt på fordi man ikke tror på religiøses overtro. Det har vært en kulturkrig og kjære Per og Konrad, deres side har tapt. Det er noe jeg hver eneste dag priser meg over.

 

Dere kan enten velge og forholde dere til dette eller leve som at Norge ikke har utviklet seg de siste 200 årene sammen med resten av de kristen konservative i dette landet. Flertallet oss ønsker faktisk at kvinner selv skal bestemme og ha full innflytelse på sine egne liv. De siste vi ønsker er tilbake til en tid der personer som dere tok avgjørelsene med den dårlige unnskyldningen at kvinner er slik ifølge bibel. Velkommen til 2014. Hvis dere syntes dette samfunnet er grusomt så gru dere til femtiden for den er liberal, men for all del slutt offer retorikken. Den kler ikke voksne skikkelige menn særlig mye.

Følg meg på facebook

Følg meg på twitter

Les mer i arkivet » Oktober 2018 » September 2018 » August 2018
Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

43, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Anti-konservativt forum

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker